per pagina
 • Summer Mint
  Summer Mint

  Summer Mint is een heerlijke frisse kruidenthee met pepermunt en lichte aardbei smaak. Ook op een heerlijke warme zomerse dag erg dorstlessend!

  € 3,50
 • Vrouwenpower
  Vrouwenpower

  Kruidenthee Vrouwenpower
  De heerlijke Vrouwenpower kruidenthee ontleent haar naam natuurlijk aan de mooie vrouwenkruiden zoals paardenstaart, vrouwenmantel- en duizendbladkruid. Heerlijke kruidenthee voor een lekker thee momentje

  € 2,95
 • Zoethout
  Zoethout

  Zoethout thee voor de zoethoutliefhebbers in de puurste smaak welke er is. Bij veelvuldig gebruik kan verhoging van de bloeddruk optreden. Zoethout kan ook goed gebruikt worden om andere theemelanges te zoeten

  € 3,25
 • Theekrabbels - Krabbelboekje
  Theekrabbels - Krabbelboekje

  KRABBELBOEKJE THEE - THEEKRABBELS
  Ken je dat? Vorige winter/zomer had ik zo'n lekkere thee maar weet niet meer welke het is. Theekrabbels is voor alle theeliefhebbers zodat je kunt opschrijven welke thee zo lekker was en waarom.

  € 7,95
 • Proefpakket Theekrabbels
  Proefpakket Theekrabbels

  Een heerlijke theeproeverij voor jezelf of met elkaar.
  Proef en noteer wat je belevingen zijn, proeft het zacht, rauw, zuur, fris, aards etc.... noteer zo wat je waarnemingen zijn en weet voor een volgende keer.

  € 13,95
per pagina

KRUIDENTHEE

Geen enkele andere drank heeft een vergelijkbare populariteit. En dan vooral de échte kruidenmelanges.

Kruidenthee heeft in Europa een waardige traditie. In de loop van de 19de eeuw won de kruidenthee geleidelijk aan belang onder de armere bevolking die het zich niet kon veroorloven om geïmporteerde thee aan te schaffen.
Vandaag de dag speelt betaalbaarheid van thee geen rol meer, maar nog steeds wordt er veel kruidenthee gedronken. Meestal wordt kruidenthee gedronken vanwege de heerlijke smaak en zijn heilzame werking.
Het begrip kruidenthee is eigenlijk onjuist. Er zitten nl alleen kruiden in en geen theeblaadjes van de Camelia Sinensis dus is het een infusie. Voor het gemak spreekt men "gewoon"over kruidenthee.

Bon Appethee heeft een mooie selectie van losse kruiden thee.  

© 2017 - 2022 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel