TIJD VOOR THEE - THEECADEAU

Niets is leuker dan een lekker en origineel cadeau te geven.
De meest gedronken drank ter wereld na water in een mooi giftkoker.
Een leuk en lekker gebaar voor bijvoorbeeld een verjaardag, nieuw huis, beterschap of zomaar.
Een theecadeau is een populair cadeau


Van iedere theeverpakking kun je heel gemakkelijk meerdere kopjes heerlijke thee zetten. De biologische thee is met zorg uitgezocht en met plezier verpakt in een sociale werkplaats in Emmeloord.

 

 • -46%

  Theecadeau VEEL LIEFS
  Theecadeau VEEL LIEFS

  Deze leuke koker bevat heerlijke rooibos thee met de boodschap veel liefs. Leuk als cadeau voor een theeleut. Gewoon zomaar, beterschap, sterkte, vriendschap.... voor veel gelegenheden te gebruiken. Ook rechtstreeks te verzenden

  € 6,97 € 3,75
 • -46%

  Theecadeau NIEUW HUIS
  Theecadeau NIEUW HUIS

  Heerlijk theecadeau voor tijdens of na de verhuizing. Iedereen is altijd trots op zijn nieuwe stulpje dus geef heerlijke losse thee.Stimulerend tijdens het klussen en verhuizen en daarna heerlijk verwen momentjes om bij te komen.

  € 6,97 € 3,75
 • -46%

  Theecadeau HOERA
  Theecadeau HOERA

  Theecadeau Hoera!
  Geef losse thee en geef hierdoor heerlijke verwen momentjes. Ook rechtstreeks verzenden als cadeau mogelijk. We pakken het leuk in en doen er een handgeschreven kaart bij met jouw persoonlijke boodschap!

  € 6,97 € 3,75
 • -46%

  Theecadeu VOOR JOU
  Theecadeu VOOR JOU

  Theecadeau voor jou. Een koker met leuke uitstraling en heerlijke losse thee om iemand te verrassen en te verblijden. Losse thee cadeau geven, zorgt voor vele geniet momentjes voor de ontvanger. Kortom klein gebaar, groot gevolg!

  € 6,97 € 3,75
 • UITVERKOCHT

  Theecadeau LIEFS
  Theecadeau LIEFS

  Heerlijk en leuk theecadeau met losse thee met de tekst LIEFS. Bruikbaar voor diverse aangelegenheden zoals beterschap, vriendschap, sterkte of gewoon zomaar. We verzenden ook rechtstreeks met jouw persoonlijke boodschap.

  € 6,97 € 4,87
 • -46%

  Theecadeau BETERSCHAP
  Theecadeau BETERSCHAP

  Iemand beterschap wensen met heerlijke losse thee is leuk , lekker en origineel. Heerlijke verwen momentjes om op te knappen en weer helemaal fit en gezond te worden.
  Ook rechtstreeks te verzenden als cadeau met jouw boodschap!

  € 6,97 € 3,75
© 2017 - 2023 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel