TIJD VOOR THEE - THEECADEAU

Niets is leuker dan een lekker en origineel cadeau te geven.
De meest gedronken drank ter wereld na water in een mooi giftkoker.
Een leuk en lekker gebaar voor bijvoorbeeld een verjaardag, nieuw huis, beterschap of zomaar.
Een theecadeau is een populair cadeau


Van iedere theeverpakking kun je heel gemakkelijk meerdere kopjes heerlijke thee zetten. De biologische thee is met zorg uitgezocht en met plezier verpakt in een sociale werkplaats in Emmeloord.

 

 • -30%

  Thee en een koekje Een Nieuw Huis
  Thee en een koekje Een Nieuw Huis

  Verhuisthee. Neem de heerlijke thee en een koekje mee naar de housewarming.Na alle verhuisdrukte komt zo'n heerlijk verwen cadeautje wel van pas. Lekker bijkomen met een lekker kopje thee en een heerlijk koekje.Origineel en lekker

  € 9,95 € 6,95
 • -40%

  Thee en een koekje Voor mijn liefste
  Thee en een koekje Voor mijn liefste

  Niet alleen mooi maar ook lekker en origineel theecadeau.
  De cadeaukoker bevat 2 zakjes losse thee, pakje hartjeskoekjes en een thee-ei-lepel. Alles voor een heerlijk verwenmomentje.
  Verras je vriendin eens per post!

  € 9,95 € 5,95
 • Theecadeau VEEL LIEFS
  Theecadeau VEEL LIEFS

  Deze leuke koker bevat heerlijke rooibos thee met de boodschap veel liefs. Leuk als cadeau voor een theeleut. Gewoon zomaar, beterschap, sterkte, vriendschap.... voor veel gelegenheden te gebruiken. Ook rechtstreeks te verzenden

  € 6,97
 • Theecadeau BEDANKT
  Theecadeau BEDANKT

  Theecadeau met de tekst BedankT!
  Dankjewel wel zeggen met een leuk klein passend en lekker cadeau maakt het nog leuker om te doen. Je geeft meerder verwen momentjes en zeg nou zelf, die kan iedereen toch gebruiken! CADEAU-TIP

  € 6,97
 • Theecadeau NIEUW HUIS
  Theecadeau NIEUW HUIS

  Heerlijk theecadeau voor tijdens of na de verhuizing. Iedereen is altijd trots op zijn nieuwe stulpje dus geef heerlijke losse thee.Stimulerend tijdens het klussen en verhuizen en daarna heerlijk verwen momentjes om bij te komen.

  € 6,97
 • Theecadeau HOERA
  Theecadeau HOERA

  Theecadeau Hoera!
  Geef losse thee en geef hierdoor heerlijke verwen momentjes. Ook rechtstreeks verzenden als cadeau mogelijk. We pakken het leuk in en doen er een handgeschreven kaart bij met jouw persoonlijke boodschap!

  € 6,97
 • Theecadeu VOOR JOU
  Theecadeu VOOR JOU

  Theecadeau voor jou. Een koker met leuke uitstraling en heerlijke losse thee om iemand te verrassen en te verblijden. Losse thee cadeau geven, zorgt voor vele geniet momentjes voor de ontvanger. Kortom klein gebaar, groot gevolg!

  € 6,97
 • Theecadeau LIEFS
  Theecadeau LIEFS

  Heerlijk en leuk theecadeau met losse thee met de tekst LIEFS. Bruikbaar voor diverse aangelegenheden zoals beterschap, vriendschap, sterkte of gewoon zomaar. We verzenden ook rechtstreeks met jouw persoonlijke boodschap.

  € 6,97
 • Theecadeau BETERSCHAP
  Theecadeau BETERSCHAP

  Iemand beterschap wensen met heerlijke losse thee is leuk , lekker en origineel. Heerlijke verwen momentjes om op te knappen en weer helemaal fit en gezond te worden.
  Ook rechtstreeks te verzenden als cadeau met jouw boodschap!

  € 6,97
© 2017 - 2022 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel