1. Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen bij Bon Appethee. Bij het kopen op een fysiek verkooppunt (bijvoorbeeld markt) of een bestelling via de website van Bon Appethee houdt dit in dat u de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden accepteert. Op de voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. Prijzen
Alle prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Bon Appethee behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk gewenst moment te wijzigen. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid. 
Prijswijzigingen, productwijzigingen en/of assortimentswijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan op de website getoonde afbeeldingen, teksten, enzovoorts. 

3. Betaling
Na het plaatsen van een bestelling op de website van Bon Appethee ontvangt u direct een e-mail bevestiging met daarin een factuuroverzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Via de website kunt u alleen betalen door middel van de betaalwijzen die via de website van Bon Appethee worden geboden. Een bestelling is definitief zodra de betaling heeft plaatsgevonden. Bon Appethee levert alleen na ontvangst van het totale bedrag. 

4. Leveringstermijnen
Afhankelijk van de drukte en de voorraad op het moment van bestellen varieert de levertijd van ca. 1 tot 3 werkdagen mits anders word aangegeven met een maximum van 30 dagen. Bon Appethee streeft ernaar om de levertijd zo kort mogelijk te houden. 
Opgaven van levertijden zijn bij benadering, tenzij anders is overeengekomen. 

Bon Appethee is niet aansprakelijk voor het overschrijden van de levertijd. 
Overschrijding van de leveringstermijn geeft de afnemer nimmer het recht tot enige vorm van schadevergoeding of het recht om de bestelling te annuleren. 

5. Verzending 
Voor de verzending van bestelde producten brengt Bon Appethee verzendkosten in rekening. Het bedrag van de verzendkosten is afhankelijk van de bestelde producten en wordt vermeld bij het afronden van de bestelling. De bestelling wordt verzonden via Post.NL, tenzij anders is afgesproken. Verzending vindt steeds plaats op verzoek van en voor risico van de koper. Als plaats van levering geldt het adres dat u aan Bon Appethee kenbaar heeft gemaakt.

Bon Appethee levert alleen producten in Nederland. Voor levering buiten Nederland kunt u contact opnemen via info@bonappethee.nl. 

6. Retourneren
Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren.

U dient de retournering vooraf via een e-mail te melden met opgave van de leverdatum en de reden waarom u niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd.

De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de koper (dit is wettelijk bepaald). Indien er sprake was van gratis verzending in verband met een bestelling boven € 75,- en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,- worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geretourneerd worden. Ook artikelen in de uitverkoop, thee en andere voedingswaren kunnen niet geretourneerd worden. Voor thee en andere voedingswaren is dit in verband met gezondheidsbescherming en/of hygiëne.

7. Overmacht
Overmacht of onvoorziene bedrijfsstoornissen bij Bon Appethee of onze leveranciers ontbinden en vrijwaren Bon Appethee van haar leveringsplicht en eventuele gevolgen hieruit voortvloeiende. Vertraging bij of tekortkoming in de nakoming door toeleveranciers van Bon Appethee, vervoersmoeilijkheden en werkstakingen gelden hierbij uitdrukkelijk als overmacht.

8. Copy Right
Niets uit de website (Foto's, teksten, enzovoorts) van Bon Appethee mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Bon Appethee.

9. Wijzigingsrecht
Bon Appethee heeft het recht op elk moment de Algemene Voorwaarden te wijzigen.

© 2017 - 2020 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel