De complete theebelevenis van Bon Appethee

Welkom op Bonappethee.nl, wat leuk dat je de webshop bezoekt.
De webshop is mei 2015 gestart na de droom van Monique Nieuwdorp om “iets” met thee te gaan doen. Het diploma sociale hygiëne was al op zak en na een aantal opleidingsdagen aan de Internationale Tea Academy was het enthousiasme nog meer aangewakkerd en meer compleet. Uiteraard blijven we ons verdiepen in de thee en nieuwigheden.

Over smaak valt niet te twisten dus proberen we aan zoveel mogelijk smaakwensen te voldoen en hebben momenteel ruim 120 soorten verdeeld over de melanges van witte thee, groene thee, zwarte thee, pure vruchten thee, kruidenthee, rooibos en matcha. Ook de QuoTEA's zijn inmiddels bekend en leuk om te geven.

Om jouw theemomentje compleet te maken zijn we altijd op zoek naar de leukste theeglazen en mooiste mokken. Ook de manier van theezetten verhoogt het theedrink genot.
Want zeg nou zelf; Thee is toch veel lekkerder uit een mooi theeglas of toffe mok met jouw theezeefje of thee-ei.

Door de persoonlijke benadering voelt alles “echt” aan en niet als zomaar een webshop.
Ook zie je ons product in een aantal conceptstores en op fysieke evenementen. 

Kortom elke bestelling is een feestje voor ons maar zeker ook voor jou door ons persoonlijke kaartje en een proefzakje cadeau.
Wat zou het mooi zijn wanneer iedereen elkaar bij een mooie theebelevenis ‘Bon Appethee’ toewenst zoals we Bon Appetit bij een maaltijd doen.

 Heel veel shopplezier!

HarTHEElijke groet, Monique
 

© 2017 - 2023 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel