RETOURNEREN

Artikel 6 - Herroepingsrecht

Bij levering van producten:
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bonappethee.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Indien er sprake was van gratis verzending in verband met een bestelling boven € 50,- en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 50,- worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
Vermeld bij retournering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer.
 Het is aan te raden een kopie of foto van het retourverzendbewijs aan ons te mailen. Wij zullen vervolgens het gehele verschuldigde aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product door ons in goede orde retour is ontvangen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden u daarom aan om via track & trace en verzekerd te verzenden. 

Retouradres: Bon Appethee, Roentgenhaven 21, 2993HG, BARENDRECHT

Voor de voorwaarden van herroeping zie onze algemene voorwaarden
 

Artikel 8 - punt 3  Uitsluitingen herroepingsrecht
Alle losse thee-en kruidensoorten van Bon Appethee worden voor iedere klantbestelling op maat afgewogen en verpakt om versheid te garanderen. Consumentenverpakkingen thee kunnen niet geretourneerd worden indien de  gesealde zakjes en/of verzegelde blikjes en doosjes losse thee, de sealing /verzegeling is verbroken. Dit is om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne. Om een miskoop of teleurstelling te voorkomen zijn van alle 
theesoorten proefzakjes te bestellen.


 

© 2017 - 2024 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel