Retourneren

Heeft u het product/de producten ontvangen, maar is het toch niet helemaal wat u in gedachten had? Geen enkel probleem. Vanaf het moment dat uw order bij u is bezorgd, heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Indien u binnen deze termijn het product/de producten wilt retourneren, kunt u het beste contact opnemen met Bon Appethee via info@bonappethee.nl of bel ons. 
Uitzondering hierop zijn: gepersionaliseerde items, thee en andere voedingswaren.
Voor thee en andere voedingswaren is dit in verband met gezondheidsbescherming en/of hygiëne.

Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking. Producten die beschadigd, incompleet of in een staat zijn waardoor het product onverkoopbaar is geworden zullen niet worden geaccepteerd.

Retour zenden?

Stuur ons een mail op info@bonappethee.nl en laat ons weten dat u het product/de producten wilt retourneren met inachtnemning van de wettelijke 14 dagen.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening (dit is wettelijk bepaald).
Indien er sprake was van gratis verzending in verband met een bestelling boven € 50,- en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 50,- worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.
Vermeld bij retournering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer. De producten dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt te worden teruggezonden. Het is aan te raden een kopie of foto van het retourverzendbewijs aan ons te mailen. Wij zullen vervolgens het gehele verschuldigde aankoopbedrag, inclusief eventueel betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product door ons in goede orde retour is ontvangen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden u daarom aan om via track & trace en verzekerd te verzenden.
 

Retouradres: Bon Appethee, Roentgenhaven 21, 2993HG, BARENDRECHT

 

© 2017 - 2020 Bon Appethee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel